Napříč Asií

s Ondřejem Hutníkem

24. ledna 2020 od 18:00

Vyprodáno! Děkujeme!

Zakuste chutě 5 zemí v 1 večer!

Letos jsme pro vás připravili degustační večery s šéfkuchaři z výhlášených restaurací.
Prvním z nich bude Ondřej Hutník

Ondra je  specialista na asijskou kuchyni z vyhlášené pražské restaurace SIA.  Určitě si nenechte jeho návštěvu u nás na Park Golfu ujít!

A jaké kuchyně budou v menu obsaženy?
Jednotlivá jídla vám budeme odhalovat postupně, a to každé 4 dny. Chcete vědět celé menu ještě dnes? Pokračujte dále.

  • Korea - Gyoza knedlíčky
    Dim sum knedlíčky plněné vepřovým masem se sojovo zázvorovou omáčkou a salátem z bílé ředkve, hrušky a mořských řas
  • Čína – Rolky s lososem
    Smažené závitky z rýžového papíru plněné pikantním lososem s mangovou majonézou a salátem z nakládané okurky a chilli
  • Vietnam - Polévka Pho bo tai
    Silný hovězí vývar s hovězím masem, zázvorem, skořicí, badyánem a kardamomem, rýžové nudle, sojové klíčky a koriandr
  • Indie - Kuře tandoori
    Kuřecí tandoori s omáčkou tikka masala, jogurtovo mátová raita, čočkový chléb papadum a basmati rýže
  • Thajsko

 

Dále se můžete těšit na asijské nápoje, a to studené i teplé.

Ondřej Hutník

Pětatřicetiletý kuchař Ondřej Hutník z restaurace Sia miluje jídlo natolik, že ho má i vytetované na svém těle.

Jak ses dostal k dráze kuchaře? Byl to plán, nebo náhoda?
Byla to náhoda, absolutní. Začínal jsem ve Skotsku, kam jsem jel původně pouze na pomocnou práci do hotelu kvůli jazykové bariéře. Potřebovali tam kuchaře a ptali se, jestli to zvládnu, no a já odpověděl, že ano, i když jsem jim nerozuměl a druhý den jsem se divil, když mi donesli rondon. Bylo mi tenkrát 22 let a nejdřív mi to nešlo, předtím jsem byl schopný připálit i čaj, ale oni nikoho jiného neměli, tak si mě nechali. Obdivoval jsem v té době hodně Gordona Ramsaye a sledoval jeho videa, a tak jsem se i učil. Ve Skotsku jsem vystřídal tři hotely jako kuchař a po návratu jsem nastoupil do pražského Hiltonu, do restaurace Gordona Ramsaye, která v té době v Praze fungovala. Rok poté, co jsem tam pracoval, dostala restaurace Michelinskou hvězdu.

 

Je nějaká věc, kterou si s sebou vozíš, když jedeš na stáž?
Rozhodně nože a hůlky.

Jaké je nejoblíbenější jídlo, které rád vaříš a jíš? A prozradíš nám ještě nějaký fígl?
Nejoblíbenější jídlo, to je těžké, hodně se mi to mění. Oblíbené jídlo vařím často a pak se ho přejím. Dřív to byl pad thai nebo mám rád curry, ale toho jsem už přesycený. Teď mám rád ramen, který si můžu pokaždé uvařit jiný, protože ho je asi osmdesát druhů. A kuchařské fígle máme na všechno…

(foto a text: https://www.banger.cz/young-knives-mladi-a-potetovani-kuchar-ondrej-hutnik-moje-holka-je-pres-rychlovky/)

 

Informace o večeru

Podrobnosti k večeru

KDY

24. ledna od 18:00

Jedná se o řízený  degustační večer

KDE

Restaurace Park Golf

Roudničská 730, Hradec Králové

CENA

1 190 Kč / osoba

Rezervace

Rezervace místa je podmíněna úhradou vstupného 1 190 Kč online nebo osobně. Na základě úhrady získáte  dárkové vouchery, které slouží jako vstupenky na daný večer. 

Voucherem můžete potěšit své blízké nebo je věnovat svým obchodním partnerům jako poděkování za spolupráci.

Potřebujete vědět více? 
Volejte na tel. číslo 775 572 244.

Napříč Asií s Ondřejem Hutníkem

Zakuste chutě 5 zemí v 1 večer

1 190 Kč1 034,79 Kč bez DPH
Nedostupné

Chcete vědět celé menu
ještě dnes?

 Zanechte nám zde svůj e-mail.