Blog

16.4. 2018

Turnaj WELEDA / SPA LAZULI již tuto sobotu 21. dubna

Každý účastník při registraci získá: 20% slevu na masáž Weleda + voucher v hodnotě 900,- kč na Galvanické lázně platné do konce června 2018. Hlavním partnerem turnajem jsou totiž WELEDA a SPA LAZULI. Proto se můžete těšit na uvolnění Vašich svalů před i po turnaji =). Dle předpovědi krásné počasí, príma atmosféra, ale i  hodnotné ceny s postupným startem na 9 jamek od 10:00 hod. Cena...

13.4. 2018

První kapitán hradecké éry Jirka Šimánek odchází – „bude mi chybět golf v Roudniččce“ uvedl pro iDnes

Jirka bude chybět i nám na Park Golfu. Pět let byl naším kamarádem a spoluhráčem na našem hřišti. Když mi před 2-mi týdny předával dres kapitána hradeckého hokeje, jako rozloučení, měl jsem slzy na krajíčku. Byl úžasným golfistou, kamarádem a nikde své úspěchy nedával nahlas najevo. Byl skromný a téměř neviditelný srdcař. A co napsal ve finále svého rozhovoru pro iDnes: „Pětiletý...

11.4. 2018

Večer s klavírem na Park Golfu – pátek 27. dubna

VEČER S KLAVÍREM Večeře při svíčkách v panoramatické restauraci, moderní gastronomie, koktejlové menu, a to vše za doprovodu živého vystoupení klavíristy MARKA ŠIMANA! KDY: 27.4. 2018 od 19:00 VSTUPNÉ: 70,- Kč “Život je jako klavír. Bílé klávesy jsou šťastné chvíle a černé jsou ty smutné. Ale obojí je potřebné pro kvalitní hudbu.” REZERVACE: Stůl si můžete rezervovat – osobně na recepci – telefonicky na...

11.4. 2018

Dubnová devítka již tuto sobotu – 22 stupňů a jasno!

Oslavte s námi každý měsíc turnajem! Dejme našemu golfovému duchu pravidelnost! Připravili jsme pro Vás každoměsíční turnaj! Datumy: Dubnová devítka – 14.4.2018 Květnová devítka – 19.5.2018 Červnová devítka – 24.6.2018 Červencová devítka – 28.7.2018 Srpnová devítka – 18.8.2018 Zářijová devítka – 16.9.2018 Říjnová devítka – 20. 10.2018   Cena startovného je 350,- Kč, zahrnuje jídlo po hře,...

10.4. 2018

Nový jídelní lístek se na nás těší již od úterý 10. dubna

Tým kuchařů si pro nás připravil nový jídelní lístek, který odpovídá nadcházejícímu kalendářnímu období. Mnoho novinek na lístku, ale i naše oblíbené stálice se opět stávají lákadlem nejen pro naši již otevřenou zahrádku. Na společné chvíle se těší tým kuchařů Park Golfu vedený Martinem Píšou  

1.4. 2018

Meeting House „M“ Park Golf Hradec Králové

S nadšením nám dovolte oznámit, že jsme znovu otevřeli tolik poptávaný Meeting House „M“ na Park Golfu. Jeho vybavení, úžasná pozice, parkování zdarma uprostřed přírody a přitom ve městě ho předurčuje k firemním akcím, golfovým turnajům, večírkům, seminářům či prezentaci produktů. Mnohem více detailů naleznete zde      

28.3. 2018

Hřiště Park Golf otevřeno v plném letním provozu

Dobrý den vážení přátelé Park Golfu a příznivci golfu,   máme pro Vás výbornou zprávu. Díky posledním příznivým dnům přecházíme ze zimních greenů na letní! Těšíme se na Vás na prvním turnaji Texas Scramble při slavnostní otevření nové klubovny již toto pondělí dne 2. dubna ve 13.00 hodin.   Hezký zážitek ze hry přeje za tým Park Golfu Michal Smotlacha –...

25.3. 2018

Otevření letních greenů se blíží

Vážení golfoví nadšenci, máme radost, že jsme vám po celou zimní sezónu mohli nechat hřiště se zimními greeny otevřené a to platí o i nadále. U nás se jako na jediném hřiští v okolí  hraje nepřetržitě a děláme vše pro to, aby jste si golf mohli celoročně užívat. Víkendové počasí přineslo konečně oteplení a nejen my se už těšíme na otevření letních greenů...

24.3. 2018

VELIKONOČNÍ MENU na Park Golfu

VELIKONOČNÍ MENU 31.3. – 1.4. 2018 po celý den (oběd i večeře) Hráškový krém s krutony a čerstvou mátou 45,- Králičí hřbet sous vide s čerstvým dušeným špenátem, žemlovým knedlíkem s kopřivami a omáčkou z hořčice 219,- Jehněčí ossobuco a krokota z hovězího líčka s lanýžovým pyré a glazírovanou baby mrkví, demi glace 289,- Zarezervujte si svůj stůl e-mailem: recepce@parkgolf.cz telefonicky: +420...

23.3. 2018

Mořské plody na Park Golfu – pátek 23. března od 18:00 hodin

Mořské plody – druhá polovina března nám přinese gastronomický zážitek v podobě mořských plodů – výběr ze tří chodů s vhodně napojenými víny someliérem.   VEČER S MOŘSKÝMI PLODY: Dopřejte svým chuťovým buňkám tento jedinečný gastronomický zážitek! 1) Sépiové rizoto + krevety 2) Hráškové pyré, chobotnice, domácí sušené rajče 3) Mušle svatého Jakuba, topinambur, jelítko Ke každému jídlu...